Escucha nuestras emisoras on line
Banner
Martes, 16 de Agosto de 2016 08:28


 

XVIII Trofeu Gregori Maians de Raspall "Gran Premi Savipecho" en Oliva

El Trinquet de Oliva acoge esta semana las semifinales

Foto: Redacción.

 
El Club de Pilota Oliva celebra esta setmana la XVIII edició del Trofeu Gregori Maians de raspall que s’inicia el dimarts 16 d’agost, a les 17:00h al nou trinquet d’Oliva. El format del campionat és de dos semifinals i final, disputantse paral·lelament el trofeu semiprofessional i el professional.   
Este dimarts, a les 17:00h, es donarà el tret d’eixida, al trinquet nou d’Oliva, a la XVIII edició del Trofeu Gregori Maians de raspall, Gran Premi Savipecho, que reunirà a les principals figures de la modalitat. Es disputaran dos campionats paral·lels, un semiprofessional i un professional, amb idèntic format. Constarà de dues semifinals, la primera el 16 d’agost, la segon el dimarts 23 d’agost i, la gran final es disputarà el divendres 26 d’agost. Es repartiran 2000€ en premis, per la col·laboració de l’empresa Savipecho, sent 1000€ per a l’equip guanyador professional, 600€ per al subcampió, 300€ per al campió semiprofessional i 100€ per al subcampió. L’horari de les finals serà: a les 18:00h la semiprofessional i, en acabar, la professional.  
El Club de Pilota ha aconseguit enfrontar, un any més en aquest campionat, als millors jugadors de raspall d’aquesta temporada. En el campionat professional jugaran pilotaris de la talla de Moltó, Coeter II, Ian, Sanchis, Tonet II, Sergio, Néstor i, a més, reapareixerà Waldo després d’una llarga lesió que l’ha mantingut apartat dels trinquets durant una llarga temporada. El trofeu semiprofessional el disputaran els joves que més fort venen pegant dia a dia als trinquets, com: Escoto, Pau, Vercher, Raül, Jefry, Lorja, Badenes i Leandro II. (Els equips es poden vore al cartell que s’adjunta en el correu).  
El preu de l’entrada serà el mateix que el de cada dimarts en partida ordinària, 5€ els jubilats i 6€ la normal. Els menors tenen l’entrada gratuïta. A més, el dia de les finals, el Club de Pilota Oliva convidarà a un refrigeri a tots els assistents.  
El Club de Pilota Oliva vol fer públic el seu agraïment al Club de Pilota de Piles per haver cedit el divendres 26 d’agost, dia de partida ordinària al trinquet de Piles, per poder disputar les finals del XVIII Trofeu Gregori Maians al nou Trinquet d’Oliva.
També agraïr a l’empresa Savipecho per recolzar un any més aquest campionat, i a les empreses Multiópticas Borja, BAMASA, Frumesa, BenimeliMotors, Les Dos Llunes restaurant, Medes Esport, Caixa Popular i Restaurant Kiko Port per la seua col·laboració.  
El Club de Pilota Oliva pretén, amb la XVIII edició del Trofeu Gregori Maians de raspall, continuar consolidant aquest imprescindible campionat d’estiu de pilota, i mantenir a la ciutat d’Oliva com a referent en el nostre esport.
 
 [ Otras noticias de DEPORTES ]     

 

 
Tot injecció
Copyright Radio Gandia S.A.: 2011